Vásárlói értékelések

Korrekt, gyors kiszállítás.
Judit Kulcsar, 2019-12-30
Kedves, segítőkész személyzet
Mónika Domján, 2019-09-16
Minden rendben ment, gyors volt a kommunikáció és nagyon segítőkészek.
Kopányiné Várhegyi Anita, 2019-09-11
Köszönjük kiváló értékelését!
decotrend.hu
Gyors, pontos szolgáltatás, jó minőségű termék.
Anonim vásárló, 2019-09-10
Köszönjük kiváló értékelését!
decotrend.hu
Telefonon is felvettek velem a kapcsolatot, mert az általam rendelt termékből nem volt elegendő mennyiség, így ajánlottak más terméket, amit köszönettel eldogadtam. Nagyon értékeltem ezt a vevőközpontú szolgáltatást.
Keresztes Dorottya, 2019-07-29
Minden rendben volt.
Szücs-Magyar Viktória, 2019-05-18
Gyors, korrekt, kedves.
Anonim vásárló, 2019-05-15
Kedves Beáta! Köszönjük kiváló értékelését! Üdv, Gyukli Zsuzsa
decotrend.hu
Most rendeltem először húsvéti dekorációkat Önöktől. A kiválasztott termékek éppen olyanok, mint a képeken is. Az árakkal, a kiszállítás gyorsaságával is nagyon elégedett vagyok! Biztosan látogatni fogom ezután rendszeresen az oldalukat!
GYÖNGYI FÖLDI, 2019-04-25
Kedves Gyöngyi! Mi is örülünk, hogy elégedett volt termékünkkel és szolgáltatásunkkal. Köszönjük szépen kiváló értékelését. Üdvözlettel: Gyukli Zsuzsa üzletvezető
decotrend.hu
Minden gyors és zökkenőmentes volt, a megrendelt fiókgombok gyönyörűek.
Anonim vásárló, 2019-04-06
Maximálisan elégedett vagyok ! :D
Bebesi Péter, 2019-03-07
Kedves Vásárlónk! Köszönjük kiváló értékelését! :) Decotrend.superwebaruhaz.hu
decotrend.hu
A Fb-oldalon érdeklődtem,hamar kaptam kedvező választ. Megrendeltem és gondosan becsomagolva,rendben megkaptam az ajándéktárgyakat. Azóta is figyelem az oldal kínálatát!
Budainé Uitz Judit, 2019-03-04
Kedves Judit! Nagyon köszönjük kiváló értékelését. Sokat jelent számunkra. Üdvözlettel: Gyukli Zsuzsa üzletvezető
decotrend.hu
Az adás-vétel sikeres volt.Bár a levendulás termék helyet orhideás jött. A számlára is az volt feltüntetve viszont a csomagban nem az szerepelt.
Jenei Annamária, 2019-02-13
Kedves Annamária, Elnézését kérjük, valószínűleg violára cseréltük fel a levendulát, aminek ugyanúgy lila a csomagolása. Orchideás illatosítónk nincs. Következő rendelésekor küldünk Önnek egy levendulás illatosítót ajándékba. Üdvözlettel: Gyukli Zsuzsanna üzletvezető
decotrend.hu
Volt előtte h a megrendelt termék végül nem volt, így vissza kellet mondanom a megrendelést és csak később jutott eszembe h más, hasonló termék is van Önöknél, jo lett volna esetleg ha ilyenkor ezt megemlítik a vásárló számára.
Szaszák Tibor, 2018-11-26
Gyors ügyintézés, szépek a termékek.
Anonim vásárló, 2018-11-06
Köszönjük kedves Kata kiváló értékelését. Örülünk, hogy fiókgombjaink elnyerték tetszését. Üdvözlettel: Gyukli Zsuzsa üzletvezető
decotrend.hu
Egyszerű, gyors, minőségi. Aranyos gesztus az ajándék bögre
Kaposy Dóra, 2018-11-05
Kedves Dóra! Köszönjük szépen kiváló értékelését és kedves szavait. Gyukli Zsuzsa üzletvezető
decotrend.hu
Késő este rendeltem meg a webshopon a terméket, mégis kB. 10 percen belül válaszoltak a megjegyzésbe feltett kérdésemre. A rendelés pedig 2 napon belül megérkezett. Minden termék csodálatos.
Udvarhelyi Katalin, 2018-10-30
Kedves Katalin! Köszönjük kiváló értékelését. Örülünk, hogy elégedett volt termékeinkkel és a kiszolgálással. :) Visszavárjuk! Üdvözlettel: Gyukli Zsuzsa üzletvezető
decotrend.hu
Teljesen rendben volt a termék is, és a szállítás is! Köszönöm
Gálné Molnár Csilla, 2018-10-14
Kedves Csilla! Köszönjük kiváló értékelését. http://decotrend.superwebaruhaz.hu/
decotrend.hu
Az adás-vétel korrekt módón határidőn belül lezajlott, a kiszállítási határidő módosításomat rugalmasan kezelték. Csak jókat mondhatok.
Anonim vásárló, 2018-09-19
Köszönjük kedves vásárlónk kiváló értékelését. Örülünk, hogy elégedett volt.
decotrend.hu
Bútorfogantyút rendeltem, kinéztem egy adott színt adott mintával. Kiválasztottam de nem jelent meg a megjegyzésben amiről én nem tudtam. Olyat küldték ami nem tetszik, szóltam érte de még engem hibáztattak, hogy nem közöltem milyet szeretnék. Kérdeztem a hölgytől, hogy miért nem érdeklődtek nálam melyik fiókgombra gondoltam, mire a válasz, hogy nem kötelesek hívogatni (hozzáteszem eddig is leveleztünk). Aztán nagy nehezen mondták, hogy küldjem vissza. Egy postaköltség oda, egy vissza az újrarendelésnél, drágább a leves mint a hús, köszönöm ezzel a variációval nem éltem. Egyáltalán nem tanúsítottak vevőcentrikus hozzáállást, kedvességet is csak addig míg megvettem a terméket.
Komjáti Anikó, 2018-09-18
Kedves Anikó! Nagyon sajnáljuk, ha webáruházi vásárlása nem úgy teljesült, ahogy szerette volna. Valóban, a Megjegyzés rovatban kérjük a kért fiókgomb mintát megjelölni, ami az Ön rendelésénél nem történt meg. A jövőben igyekszünk érthetőbbé tenni a rendelés menetét. Fontos számunkra, hogy vevőink elégedettek legyenek mind az áruval, mind a kiszállítással. Üdvözlettel: a decotrend.superwebaruhaz csapata.
decotrend.hu
nincsenek javaslataim
Anonim vásárló, 2018-09-10