ÁSZF

Általános szerződési feltételek:


A webáruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

Vevő tudomásul veszi, hogy a rendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár.

Regisztráció

Amennyiben a vásárló a Decotrend.hu webáruházban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

Bármelyik regisztrációs lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk. Webáruházunk a hibás adatokból eredő téves teljesítésért semmilyen formában nem vállal felelősséget. 

GDPR

A webáruházunk által feldolgozott adatok továbbra is kizárólag a szolgáltatással kapcsolatban, annak utólagos ellenőrzésére és elszámolására kerülnek felhasználásra, illetve archiválásra. Nyilatkozunk arról, hogy az adatkezelést a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően végezzük, különös tekintettel az EU a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről, és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendeletére (GDPR).

Tevékenységünk során csak olyan alvállalkozót veszünk igénybe (fuvarozók), akik megfelelnek a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályi rendelkezések által elvárt követelményeknek.

Az új adatvédelmi törvénynek megfelelően a felhasználók bejelentkezés után, a regisztrációs adataik megtekintésénél egy gombnyomással kérhetik személyes adataik és regisztrációjuk törlését.


Bemutatott termékek

A vásárolt áruk jellemzői a konkrét árucikk információs oldalából tudható meg részletesen. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza a mindenkor érvényes ÁFA-t is, azonban nem tartalmazza a mindenkor érvényes szállítási költséget.

A Decotrend.hu webáruház az árváltoztatás jogát fenntartja.

Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre értesítést küldünk. 

Garancia, szavatosság

Jogos minőségi kifogás esetén az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki számla ellenében, ha azok bizonyítottan hibásak.  Terméket kizárólag bontatlan csomagolásban veszünk vissza, vagyis ha a készítményt már felbontotta, nem áll módunkban elállás esetén visszafizetni a vételárát.

Vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 48 órában a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a decotrend.superwebaruhaz@gmail.com e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Vevő az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) sz. kormányrendelet rendelkezik. A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia üzletünk, a Művészet és Dekoráció üzlet címére (8900 Zalaegerszeg, Eötvös u. 1. fszt.5.). Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. A termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodnia. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, a decotrend.superwebaruhaz@gmail.com e-mail címre bejelenteni.

Amennyiben a termék átvételekor a csomagoló kartondobozon olyan külsérelmi nyomot lát, amely alapján feltételezi, hogy a megrendelt termék sérülhetett szállítás közben:
1. Kérjük, hogy bontsa fel a csomagot a futár jelenlétében!
2. Amennyiben sérült (összetört) a termék, kérje kárfelvételi jegyzőkönyv rögzítését a futártól!
Tájékoztatjuk, hogy a kárfelvételi jegyzőkönyv felvételének hiányában nem áll módunkban az esetlegesen sérülten átvett termékek utólagosan történő kártalanítása, illetve fenntartjuk magunknak ennek egyedi elbírálásra vonatkozó jogát!


Abban az esetben, ha a terméket a vevő nem tudja csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, webáruházunk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Vásárlástól való elállás esetén a Decotrend.hu webáruház köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.

Decotrend.hu webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

Decotrend.hu webáruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Fogyasztóvédelmi ügyekben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium területileg illetékes hatósága jár el.

Panasz esetén a szerződő felek között a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület (elérhetőségei: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24., Tel.: +3692550513, e-mail: zmbekelteto@zmkik.hu, http://www.bekeltetes.hu/) hivatott igazságot tenni.